Fashion// Plussize Outfit Of The Day

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik jullie trakteerde op een outfit-post, en toen ik afgelopen weekend 2 nieuwe kleedjes kocht leek mij dit het juiste moment.

Zoals jullie waarschijnlijk wel al weten koop ik mijn kleding graag budget, omdat volgens mij mooi niet altijd voor duur staat. Ik spendeer dan liever aan duurdere schoenen, een handtas en niet te vergeten, make-up…

Het kleedje van vandaag is donkerblauw, heeft een bloemenprint en een driekwart mouw. Ik kocht hem bij de plussize collectie van Wibra. Vandaag combineer ik hem met een okergele bernadette van bij Zeeman.

In de bloemenprint van het jurkje komt ook nog donkergroen, oranje en bordeaux voor. Ook van die laatste 2 kleuren heb ik bernadette’s in mijn kast, dus er zijn verschillende combinatie’s mogelijk.

De laatste tijd draag ik regelmatig riempjes, deze tonen iets netter dan gewone stoffen lintjes. Zwarte collant is van Hema. Boots zijn Dr.Martens in zwart laké.

Uiteraard kan je dit kleedje combineren met gelijk welke schoen, een enkellaarsje voor een eerder stadslook, een sneaker voor meer sportief of zoals mij met een stoere laars.

Oorbellen zijn van Zeeman, en mijn make-up was geheel in bruinige tinten vandaag. Ook hier zijn talloze combinaties mogelijk als je wil afstemmen op je kledij. Iets wat ik meestal wel doe.

Voor beide stuks betaalde ik elk 12,99€, echt wel budget dus!

Spendeer jij veel of weinig aan je kledij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *