Beauty// Too Faced Let It Snow Kit

Dat het make-up merk Too Faced uitkwam met prachtige Limited Edition palettes voor de feestdagen wist ik jullie al eerder te vertellen. Dat doen ze trouwens elk jaar, dan brengen ze producten op de markt met verpakkingen die geïnspireerd zijn op Kerst.

Mijn eerste aankoop van hen was de Let It Snow Girl set die in de vorm van een sneeuwvrouwtje verpakt zit.

In deze set krijg je 3 afzonderlijke palettes. De kleinste heeft een blush/highlighter duo, de middelste kreeg 4 blushes en het grootste formaat kreeg 18 tinten oogschaduw. Ook krijg je een mini Better Than Sex mascara.

Laten we allereerst kijken naar het bronzer/ blush duo. Deze bevatten de best verkochte Chocolate Soleil bronzer en Angel Wings highlighter.

Tweede palette zijn de 4 blushes, Snow Kissed, Pink Christmas, Christmas Dream en Merry & Bright.

Het laatste palette is meteen ook de grootste, hier krijg je 18 tinten oogschaduw, variërend van mat tot satijn en shimmer. Er zit ook 1 pure glitter bij. Ook hier weer kregen alle oogschaduwen leuke namen, Chocolate Wasted, Turtle Dove, Blissmass, Break The Ice, Gimme Cookies, Snow Glowbe, Let It Shimmer, Slay Bells, Crumb Luck, Toff Cookie, Sugar Show, Tiny Prancer, Resting Wish Face, Cookies Served, Cookie Butter, Jolly Gosh, Treat Yo’ Elf, Obvious-sleigh en Fine Cone.

Mooi toch?? En enkel nu nog beperkt verkrijgbaar. Swatches en verdere info over de items kan je bekijken in dit filmpje. Het is het eerste palette die aan de beurt komt.

Too Faced Christmas Limited Editions zijn te verkrijgen bij Douglas.nl , Cultbeauty , Sephora.fr . Momenteel staat hij in sale bij Sephora trouwens, altijd leuk!

Hou jij ook zo van Too Faced Limited Edities???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *