Beauty// Make Up Look Of The Day

Vakantie wil zeggen veel tijd om lekker te zitten tutten en op mijn gemak te make-uppen. Zoals vandaag.

Zoals meestal koos ik voor warme kleuren, deze keer ging ik voor het Too Faced Gingerbread Spice palette. Geen uitgebreide look, enkel de tinten Candy Queen, Gingerbread Glam en Midnight Snack. Mascara is de Benefit Rollerlash.

Foundation is mijn geliefde Max Factor Luminising foundation in Sand. Bronzer is de Tarte Amazonian Clay Bronzer in Park Ave Princess. Blush is Covergirl Golden Pink.

Voor mijn lippen koos ik een budget liquid lipstick van Make Up Revolution. En alhoewel de kleur prachtig is vind ik de liquid zelf niet fijn, hij droogt zo droog op dat hij barstjes vertoont én ook je lippen laat barsten. Niet fijn.

Al bij al ben ik wel heel tevreden met hoe deze make up look lijkt.

Wat vinden jullie ervan??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *