Beauty// Rainpharma Skin Wash: Cedarwood en Frankinsence

Natuurlijke huidverzorgingsproducten, het is voor iedereen goed. Geen parabenen, siliconen, geen uitdrogende chemische detergenten enzovoorts, je huid kan er alleen maar wel bij varen.

Aangezien ik een zeer gevoelige huid heb, die van ‘gewone’ zepen en douchegels ongelofelijk uitdroogt, en ik ook last heb van eczeem besloot ik over te schakelen op zoveel mogelijk natuurlijke producten. Tijdens mijn zoektocht werd Rainpharma aangeraden. Ik had er natuurlijk wel al over gehoord, maar vond het eerst te prijzig. Maar aan de andere kant, voor kwaliteit betaal je…en aangezien mijn huid toch wel belangrijk is ging ik uiteindelijk overstag en kocht vier producten, waarvan ik jullie er vandaag twee laat zien.

Ik heb het over de Skin Wash, een 100% plantaardige douchegel met essentiële olie. Er is een breed gamma aan geuren en de keuze was dus moeilijk. Uiteindelijk werd het Cedarwood en Frankinsence.

Cedarwood is een kruidige houtige geur en geeft warmte op koude dagen. De geur wordt verkregen uit olie van zaagsel en snippers van de majestueuze cederboom. De geur is harmonieus warm, met een toets van leder en werkt kalmerend. Ideaal om helemaal relaxed in slaap te vallen. Deze geur verjaagt trouwens ook muggen, al hebben we daar op dit moment geen last van.

Frankinsence of wierook was ooit duurder dan goud. Ook nu nog is de geur heel kostbaar, hij is tegelijkertijd stimulerend maar ook troostend. De olie wordt verkregen uit de hars van de boswellia, een altijd groenhoudende harsboom. De geur is zacht maar uniek: harsig en kruidig en licht naar citroen nijgend.

Van deze skinwashes heb je genoeg aan één pompje voor gans je lichaam. Fans van veel schuim zullen teleurgesteld zijn, door hun natuurlijke ingrediënten schuimen deze amper. Rainpharma heeft ook een speciale spons om toch meer schuim te toveren voor de liefhebbers…

Ik kan jullie zeggen, ik ben verkocht. Deze zijn zo zacht voor mijn huid, bye bye trekkerige huid. En ik wil meerdere varianten aanschaffen. Op met tijd helemaal op natuurlijke huidverzorging over te schakelen.

Omdat ik de geuren eerst wou proberen koos ik voor de 100ml varianten. Zo raak ik de geuren ook niet te snel beu. Ze zijn er in 250ml en 500ml. Voor de 100ml flesjes variëren de prijzen tussen 10€ en 15€. Afhankelijk van de oliën die werden gebruikt.

Misschien ook nog even vermelden dat Rainpharma helemaal van onze eigenste Belgische bodem is. Top!

Ken of gebruik jij al Rainpharma producten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *