Beauty// Wet ‘n Wild Comfort Zone palette Oud versus Nieuw

Één van mijn oudste oogschaduw palettes in mijn collectie is het Wet ’n Wild Comfort Zone palette. Tevens één van hun meest verkochte items. Ik kocht het ooit nog bij Di, maar waarschijnlijk al een jaar of 12 geleden. En opeens was het merk verdwenen uit België. Nu, jaren later kreeg het merk een nieuw jasje én is het hier sinds enkele maanden terug tekoop bij de Di.

Vandaag toon ik jullie het Comfort Zone palette in de oude variant maar ook in de nieuwe uitvoering. Er werden enkele aanpassingen gedaan. Terwijl je vroeger enkel 8 glanzende kleurtjes kreeg, krijg je nu 10 kleuren. De pannetjes werden kleiner en je krijgt er 2 matte oogschaduwen extra.

Ik denk dat jullie zelf wel kunnen raden welke kleur ik het mooiste vind…?

Nu gaan we op naar de swatches! Ik deed telkens hetzelfde kleur uit beide palettes naast elkaar. Links van het oude palette, rechts van het nieuwe.

Wat mij opvalt is dat de oude formule ‘zachter’ is, en dus eigenlijk iets beter ‘swatcht’. Enkel de zwarte kleur van het nieuwe palette bevat meer pigment dan de oude variant. De matte kleuren zijn beiden goed gepigmenteerd.

Eerlijk? Qua formule gebruik ik liever het oude palette, in combinatie met de 2 matte kleuren van het nieuwe palette. Zijn jullie nog mee?

Voor de prijs moet je het alleszins niet laten, dit oogschaduwpalette kost net geen 7€ én daarvoor krijg je 10 kleurtjes. Mooie deal volgens mij.

Ondertussen maakte ik ook al een filmpje met nog enkele andere Wet ’n Wild producten die ik aankocht én waar ik ook een make-up look mee maakte. Dat filmpje kan je ‘hier’ bekijken.

Heb jij al ervaring met Wet ’n Wild producten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *