Food// Kippenreepjes met brood/parmezaan korstje

Lekker als snackje tussendoor of met aardappeltjes en salade zijn deze kippenreepjes met krokant korstje, snel klaar en budget. Altijd leuk!

Wat heb je nodig?

* 350gr kippenreepjes, 1 kleine tas broodkruim, 1 kleine tas parmezaan, 1 kleine tas bloem , 1 geklutst ei, peper en zout, lookpoeder en chilipoeder

Hoe ga je te werk?

* kruid je kippenreepjes met peper en zout

* meng broodkruim en parmezaan samen en doe in een diep bord. Meng er de lookpoeder en chilipoeder onder.

* doe in 3 aparte kommen de bloem, het geklutst ei en het broodkruim/parmezaanmengsel. Zet de kommen ook in die volgorde naast elkaar.

* wentel eerst de kippenreepjes door de bloem, daarna door het ei en daarna door het broodkruimmengsel. Leg ze op een apart bord.

* bak de gepaneerde reepjes in de pan met een beetje olie of in de oven.

Klaar!! Smakelijk!!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *