Beauty// Mijn eerste filmpje van 2015

Sommigen weten het misschien al wel, sommigen niet, maar ik blog al sinds 2009. Yep, that’s right, al bijna 11 jaar. De passie zit er al zo lang in. In 2012 nam ik pauze, ik had tijd nodig om mijn privéleven op orde te zetten.

Maar het bleef kriebelen, in 2015, met twee verhuizen, een kind en een nieuwe liefde, was ik er weer klaar voor. En sindsdien komt er elke zondag trouw een filmpje online. De kwaliteit was helemaal niet zoals nu, maar toch neem ik jullie graag nog eens mee naar mijn eerste filmpje van 2015!

Voor de nieuwsgierigen, ik heb sindsdien nog héel veel filmpjes online gezet, misschien zitten er wel enkele tussen die je leuk vind?

Veel kijkplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *