Skincare// Rainpharma Advanced Precleanser & Dedicated Facewash

Elke morgen en elke avond doe ik aan ‘double cleansen’, Dat wil zeggen dat je je huid dubbel reinigt. Eerst met een make-up remover en dan met een gezichtszeep/wash.

Belangrijk is dat je de juiste producten kiest voor jouw huidtype, en als je twijfelt, kies dan voor 100 % natuurlijke producten. Die zijn goed voor iedereen.

Zoals Rainpharma producten. De Advanced Precleanser en de Dedicated Facewash daar ben ik zo’n grote fan van! Ik heb ze nu al een tijdje in gebruik en vandaag vertel ik jullie er wat meer over.

Als eerste begin ik met de Advanced Precleanser.

Tal van kostbare oliën werden samengebundeld, denk aan abrikozenolie jojoba, olijven, avocado’s en amandelen. . Deze reinigen zelfs de meest droge huidjes in alle zachtheid. De reiniger is volledig plantaardig en zonder bewaarmiddelen. Er werd ook geen water aan toegevoegd.

Je hebt er maar een klein beetje van nodig, de grootte van een erwt is al voldoende. Je brengt de reiniger op je droge huid aan en je masseer hem goed in. De olie van de reiniger vermengd zich met de oliën van je huid. Alle vuiltjes worden als het ware aangetrokken als een magneet. Indien hij in contact komt met water wordt deze een melkachtige emulsie. Neem af met een lauw vochtig washandje.

Daarna is het tijd om je huid nogmaals te reinigen om ook alle eventuele overblijvende vuiltjes en olierestjes van je gelaat te krijgen. Daarvoor gebruik je de Dedicated Facewash.

Deze bevat onder andere kokosnoot die reinigt en verzacht, citroenverbena die verfrist en ontspant, en dan ook calendula die verzachtend, zuiverend, jeukstillend en wondhelend werkt.

Ook van deze heb je amper product nodig, een half pompje is meer dan genoeg. Laat deze opschuimen met water en reinig je huid met ronddraaiende bewegingen.

Ik moet toegeven dat ik eerst moest wennen aan de geuren van Rainpharma producten, die ruiken echt groen, puur natuur, en niet chemisch. Dus niet naar bloemetjes of parfum.

Rainpharma producten zijn niet goedkoop, maar ze bevatten dan ook enkel maar pure ingrediënten. Geen goedkope toevoegingen.

Voor de Advanced Precleanser betaal je rond de 32€ en voor de Dedicated Facewash betaal je rond de 28€. Rainpharma is tekoop online of bij verdelers.

Ken jij hun producten al???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *