Beauty// Jeffree Star Blood Lust palette

Het allernieuwste oogschaduw palette van Jeffree Star is een echte parel om te zien. De kleuren en de verpakking zijn me helemaal op het lijf geschreven, rozige en paarse tinten zijn niet voor niks kleuren waar ik heel veel naar grijp.

Toegegeven, een mooie verpakking is ook altijd leuk meegenomen en ook hier weer is Jeffree behoorlijk geslaagd.

Ik het palette krijg je 18 tinten oogschaduw die variëren van mat tot satijn en tot shimmery. Zoals we gewoon zijn kregen de kleuren ook hier weer passende, in dit geval koninklijke namen.

Your Majesty: een matte witte kleur

Take The Crown: lila met gouden glans

Deviant: mat pastel paars

Beauty Sleep: glanzend lichtroze

Wet Jewel: lichtroze shimmer met lichtgroene glans

Royal Pain: mat oudroze

Dungeon: mat aubergine

Scandal Water: mat lavendel

Sworn Enemy: diepe warmgouden shimmer

Pink Magic: fushia shimmer

Bleeding Heart: tomatenrood, satijnfinish

Executioner: diep aubergine met multishimmer

High King: mat mauve

Vivid Mood: mat roze/lila

Monarchy: mat warm beige

Blood Queen: mat fushia

Vile Serpent: mat petrol

Betrayal: glanzend fushia met gouden glans

Om jullie een idee te geven van de pigmentatie heb ik van alle kleuren swatches gemaakt. Die ik jullie zometeen toon.

Nu wil ik het graag hebben over de verpakking. Ik heb in gans mijn verzameling géen enkel make-up palette die er zó luxueus uitziet. Paarse velours in een diamantvorm met daarop een gouden kroon. Kon het mooier? Volgens mij niet! Deze bewaar ik sowieso in z’n originele doos, de velvet stof trekt namelijk heel veel stof aan.

Oké, ik toonde jullie nu al de swatches op mijn arm, vertelde jullie al over de prachtige verpakking maar ik mag jullie zeker de twee looks niet onthouden die ik met het palette maakte. Want ze zijn prachtig!

Bij beide ooglooks draag ik dezelfde foundation (Max Factor Moisturising foundation), dezelfde mascara ( Essence Lash Princess), dezelfde bronzer ( Too Faced Chocolate Soleil) en dezelfde blush ( MAC Melba).

Bij de bovenste look draag ik een Catrice Satin Finish lipstick en bij de onderste look draag ik MAC Up The Amp lipstick.

Oogschaduwen zijn boterzacht, ze hebben ietwat fallout maar ze blenden heel makkelijk. Zoals we van Jeffree Star gewoon zijn.

Het palette kan je kopen bij Ici Paris Xl én andere online webshops. Je betaald 54€.

Wat vinden jullie van dit palette? Iets voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *