Beauty// I ❤️ Revolution Tasty oogschaduw palettes

Net voor de sluiting van alle winkels kwam I ❤️ Revolution uit met 3 superleuke funky oogschaduwpalettes. Ik kon ze nog net op de kop tikken tijden een 1+1 actie. Foodlovers onder ons zullen deze ook héel leuk vinden, al is het maar enkel om hun verpakking.

Zijn ze niet leuk? Ze brachten een pizzastuk, chili en avocado oogschaduwpalette uit. Alle oogschaduwtinten kregen passende namen aan de hand van het palette waar ze bij horen.

Aangezien ik niet kon kiezen welke ik de leukste vond bracht ik ze alle 3 mee. Qua kleuren samenstelling gaat mijn voorkeur uit naar het Tasty Pizza palette omdat die volgens mij de meest uiteenlopende kleuren en finishes bevat, waar ik beter mee kan werken.

Ook heel leuk is het Tasty Avocado palette. Een palette waar bijna uitsluitend groene tinten inzitten.Dat kom je zelden tegen. En al zeker niet bij een budget merk. De groentinten variëren van licht naar donker en dan heb je enkele neutralere kleuren erbij.

Het laatste palette die ik jullie toon is het Tasty Chili palette. Geïnspireerd op chilipepers. Dit is trouwens het palette die ik de afgelopen week élke dag gebruikt heb.

Op zich geen slecht palette en ik heb er leuke ooglooks mee kunnen maken, maar misschien is rode oogschaduw ( of toch met veel rode ondertonen) niet echt mijn ding. Ook mistte ik een diepe warme bruintint (zonder rode ondertoon), om de boel wat op te warmen. Uiteraard, dit is een chili palette en geïnspireerd op rode pepers…dus rood is gewoon het thema. De vier looks die ik afgelopen weekend maakte zijn deze.

Qua prijs/kwaliteit van de oogschaduwen kan ik direct zeggen dat ze goed zijn voor hun prijs. 10,99€ voor een palette waar dan nog eens 18 kleuren inzitten is zéér betaalbaar.

Op het gebied van pigmentatie is het ene kleur al beter gepigmenteerd dan het andere. De matte oogschaduwen moet je ietwat opbouwen maar dan krijg je echt wel kleur! Alle shimmery kleuren koment het best uit als je ze met je vinger, een sponsapplicator, of met een vochtig penseel aanbrengt. Dan zijn ze echt wauw! Ook met een penseel lukt het zeker maar je hebt iets meer opbouwwerk nodig. Het makkelijkst is om de kleuren eerst de ‘duwen’ op je ooglid en daarna pas te blenden. Als je alles fixeert met een fixing spray is hun shimmer echt prachtig!

De poedertjes hebben ietwat ‘fall-out’, poeder die rondvliegt als je er met je penseel in gaat. Op zich geen probleem, dat hebben duurdere merken soms ook.

Misschien ook goed om te weten, als je het chili palette en het pizza palette hebt zitten er enkele dezelfde kleuren in maar dan onder een andere naam.

Eind standpunt: leuke palettes voor hun budgetprijzen. Ik ben grote fan!

Probeerde jij ze al? Welke zou jij kiezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *