Lifestyle// Nieuwe muurdecoratie.

Wie ooit bij ons thuis kwam heeft het waarschijnlijk wel gezien, boven in de gang prijkt een mooie foto op canvas van de dochter. Die bestelde ik toendertijd bij de Nederlandse webshop fotocadeau.nl . Die heeft een héle grote keuze aan foto’s op canvas, hout, metaal. You name it, they got it. Prijs/ kwaliteit zit goed en de verzending was snel. Ik was daar dan ook zeer tevreden van.

Onze muur boven de canapé in de living mistte nog iets. Het is een lange muur maar niet hoog en toch leek die heel leeg. Dus gingen we op zoektocht naar iets moois om de living op te fleuren.

Uiteindelijk kozen we de foto op canvas van 40 cm hoog en 100cm lang. Je kan kiezen uit standaard formaten of aanpassen naar welke grootte je zelf wil. Ook de dikte van de canvas (of andere ondergrond) kan je kiezen. Deze canvas is 2 cm dik.

Qua foto gingen we voor de Arabische woord In Sha Allah, die verwijst naar het gezegde ‘als God het wil’. Een term die moslims (en dus ook mijn wederhelft) heel vaak gebruiken. En aangezien wij een ‘mixed family’ zijn kiezen we ook voor Arabische invloeden in huis.

Op de achtergrond van de woorden zie je de kleurrijke korenbloemen. Bloemen met een prachtige blauwe kleur.

Hier zijn we alvast zeer blij mee!

Ook keken we nog eens rond voor iets voor de dochter haar speel/slaapkamer. Die is nog ‘under construction’ als je het zo mag noemen. Haar oog viel op het fotobehang paarden , waar je kan kiezen uit verschillende dierenfoto’s. Zij vond het schattig veulentje het leukst.

En alsof dat nog niet leuk genoeg is biedt de website je wel tot 50% korting op alle muurcirkels ( kortingscode: MC50) en op de Muchopix (hexagons, circles en squares). Die zien er ook echt superleuk uit en modern!

Ik heb alvast enkele nieuwe foto’s klaarstaan om een nieuwe bestelling te plaatsen. Cuz we love to make memories. En jij? Misschien is fotocadeau.nl dan wel een optie. Voor jezelf of als cadeau.

Prijs foto op canvas (40×100, 2cm dik): 81,39€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *