Beauty// MAC Mini Lipstick: Please Me & Breathing Fire

MAC lipsticks zijn het meest vertegenwoordigd in mijn lipstick-collectie, ik vind ze, samen met Charlotte Tilbury lipsticks gewoon de beste ter wereld. Ze stellen me nooit teleur qua pigmentatie en houdbaarheid op de lippen. Bij MAC heb je dan ook nog eens de keuze uit een immens kleurengamma maar ook uit tal van verschillende formules: mat, glanzend, glossy, satijnfinish, enz… You name it, they got it.

Handig is ook dat ze van vele van hun bestseller-lipsticks een mini-formaat hebben, die de helft van de prijs kost maar waar je ook een héle lange tijd mee kan doen. Heel leuk als je twijfelt over een kleur, dan schaf je misschien beter eerst de mini aan en als die je bevalt kan je altijd voor de grote versie gaan.

Ze komen in dezelfde in dezelfde zwarte huls als de grote varianten en alleen op de onderkant hangt een stickertje waardoor je weet over welke kleur en finish het gaat.

Laatste twee nieuwe aanwinsten zijn Please Me, een warme mediumroze matte kleur en Breathing Fire, een matte warme fuchsia kleur.

In de zomer grijp ik al graag voor roze tinten, ik ben dan ook een echt meisje-meisje. Ik vind roze gewoon een mooie kleur en het staat fris. Roze is er in tal van varianten, lichtroze, oudroze, fel roze, roze-rood, enz… Ik draag ze allemaal even graag.

Please Me en Breathing Fire hebben beiden een matte formule, dat vind ik zelf altijd heel mooi, vooral als je bijvoorbeeld veel kleur en glans op je ogen hebt.

Graag toon ik jullie twee looks waar ik beide kleuren draag. Eerste foto is Please Me en de tweede foto is Breathing Fire.

De MAC matte formules brengen iets stroever aan dan dan een gewone lipstick, ook kunnen ze de lippen iets droger laten aanvoelen. Je kan hiervoor eerst een lipprimer gebruiken of een lippenbalsem onder de lipstick doen. De matte formule blijft een hele tijd zitten en het kan dat je na een maaltijd je lippen even moet bijwerken, afhankelijk van de kleurintensiteit die de lipstick heeft. Breathing Fire blijft bijvoorbeeld héel lang zitten.

Voor een mini-MAC betaal je rond de 10€, afhankelijk waar je koopt. Voor een fullsize lipstick betaal je rond de 20€. Zelf koop ik MAC lipsticks NOOIT aan de volle pot. Ik wacht altijd een sale af bij éen of andere webshop. Zo hoef ik me minder schuldig te voelen als ik er wéer één (of meerdere) koop…

Heb jij al éen of meerdere MAC lipsticks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *