Skincare// Aromacology 20% Shea Butter Hand Cream

Zelf vind ik het altijd leuk om budgetvarianten van luxeproducten op de kop te tikken. Zoals deze Aromacology 20% Shea Butter Hand Cream.

Duidelijk geïnspireerd op deze L’octitane Shea Handbutter, één van de bestsellers van het merk, maakt deze Aromacology budgetvariant extra leuk!

Wat het merk zelf zegt:

A rich skin-softening hand cream with 20% shea butter. Repairs dry and chapped hands. This soothing cream leaves your hands soft and moisturised. For ultra nourished hands. With natural almond and coconut oil.

Bij het eerst openen van de tube merk ik dat het een hele dikke crème blijkt te zijn. Je moet er redelijk hard op duwen vooraleer je er een stukje uitkrijgt.

Hij smeert makkelijk open maar trekt niet snel in. Misschien om in gedachten te houden, dat het niet een crème is die je snel snel kan aanbrengen. Misschien eerder iets voor net voor het slapengaan of gewoon voor als je wat meer tijd hebt.

Wat ik nog opmerk is dat deze totaal niet naar shea boter ruikt, shea boter heeft iets noot-achtig terwijl deze eerder ‘fris’ ruikt. Zo een beetje groene frisse geur als je begrijpt wat ik bedoel. Anders dan ik had gehoopt. Ik had de geur van shea en amandel verwacht. De geur blijft wel lang hangen, dat is dan weer een pluspunt.

De crème werkt diep voedend en prikt niet op mijn gevoelige huid.

Voor de prijs van 1.99€ is het zeker een fijn product voor wie houdt van dikke boters, voedende handcrème en een fris geurtje.

Te koop bij Action.

Houden jullie van boterformules om je handen mee in te wrijven?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *