Beauty// Cotton Candy Champagne bluslighter palette by Beauty Bakerie

Ik zou liegen als ik zeg dat ik niet van mooie verpakkingen hou, en het merk Beauty Bakerie laat me telkens watertanden. Hun producten zijn superleuk om te zien. Mijn favoriete YouTuber EmilyNoel is lovend over hun blushlighter palette en toen hij in de sale was bij Douglas kon ik die uiteraard niet laten liggen.

Het palette is geïnspireerd op zoete suikerspinnen en champagne, iets wat menig vrouw wel lekker vind, niet? Over de verpakking zelf zal ik kort blijven. Het is stevig en mooi. Heel belangrijk!

In het palette krijg je vier blushlighters, dat zijn poedertjes die een mix zijn van een blush en highlighter. Met andere woorden, hele glanzende blushes.

Ook kregen ze superleuke namen: 24h Champagne Diet, Sip Sip Hooray, Smell The Rosé en No Champagne, No Gain

Krijgen jullie al goesting in een glaasje? Haha!

Op naar de swatches, en ik kan jullie al zeggen, ze zijn supermooi!

Swatches

De textuur van de blushlighters zijn heel zacht, ze voelen precies wat nat aan, maar dat zijn ze niet. Ze bevatten superveel pigment, één keer wrijven met je vinger en je hebt een echte kleursensatie.

Ze geven je wangen de meest prachtige glow, precies een glow van binnenuit. Sip Sip Hooray is mijn minst favoriete van de vier, maar daarom niet minder mooi. Het is gewoon een kleur waar ik normaal gezien minder naar grijp.

Het merk Beauty Bakerie behoort tot de iets luxueuzere merken, niet zo duur als Chanel, maar ook niet de prijsklasse van Maybelline bijvoorbeeld.

Voor dit palette betaal je bij de Nederlandse website Douglas 42,52€. Ik kocht hem toen er een sale van -25% was, wat maakt dat ik 31,89€ voor het palette betaalde. Voor dat geld krijg je dan wel weer grote blushes van zeer goeie kwaliteit en een supermooie verpakkinh

Beauty Bakerie heeft in zijn gamma poeders, oogschaduwpalette’s en ook lipproducten.

Ken jij het mooie merk al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *