Skincare// O’Keeffes Verzorgingsproducten

Kurkdroge huid, ik ken er alles van. In de zomermaanden is het gelukkig iets beter, al moet ik mijn huid toch nog voldoende voeden. Momenteel ben ik grote fan van het Amerikaanse merk O’Keeffes.

Het werd me aangeraden via een verpleegster die zei dat dit het enige is die helpt na het vele handen wassen en ontsmetten. En ik moet zeggen, ik kan haar geen ongelijk geven.

Hun gamma is simpel: een product voor de handen, een product voor de voeten, een bodylotion en 2 lippenbalsems. That’s it! Tijdens een sale op Douglas.nl kocht ik dan meteen ook de hele lijn. De handcrème en de voetcrème komen trouwens in een pot of tube, het is maar naar waar je voorkeur uitgaat.

De crème voor de handen kreeg de naam: Working Hands en komt in een groene verpakking .

De voetcrème komt in de blauwe verpakking en kreeg de naam: Healthy Feet.

De bodylotion komt in een grote gele fles en heet: Skin Repair.

En als laatste hebben we de lippenbalsems, die de naam Lip Repair kregen.

Op de verpakkingen zelf staat ongelofelijk veel informatie, beetje druk als je het mij vraagt. Maar bon, dat laat de werking van de producten niet ten goede. Wat ze eigenlijk gewoon willen zeggen is dat hun producten bedoeld zijn voor de extreem droge huid.

Mechaniekers, verpleegsters, mensen met eczeem, en mensen die veel buitenwerk doen zouden zweren bij de O’Keeffes producten. En ik die sukkel met eczeem kan dit alleen maar beamen.

Het geheim van de O’Keeffes producten is dat ze een beschermlaag op de huid leggen waardoor koude, wind, water en alcohol om de handen te ontmetten niet kan schaden.

Je hoeft ook helemaal niet veel product te gebruiken, anders voelt het al snel vet aan.

O’Keeffes is ook tekoop bij Kruidvat, voor wie het eens wil proberen. Of online natuurlijk.

Ken jij deze producten al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *