Beauty// Anastasia Beverly Hills Carli Bybel palette

Anastasia Beverly Hills heeft práchtige oogschaduwpalettes, ik liet er ongetwijfeld wel al eens een palette van zien. Zomerfavoriet momenteel is het Carli Bybel palette, frisse kleurtjes, prachtige shimmers, super gepigmenteerde matte tinten. Eigenlijk alles wat een make-up lover wil infeite.

Net zoals we van Anastasia Beverly Hills gewoon zijn zijn ook hier weer de oogschaduwen boterzacht en vol van pigment.

Zin in swatches?

De voorlaatste kleur van de eerste rij, Oa is zijn naam, is zo zo zo mooi. Ik kan het bijna niet omschrijven. Hij heeft een blauw/paarse basis met daarin miniscule groene, gouden en blauwe glitterttjes. De kleur is prachtig! Ook de kleur “My Angels”, de allerlaatste tint in het palette is prachtig. Hij is een mix van groen, goud en bruin en heeft een prachtige reflectie. Ook bevat hij miniscule gouden glittertjes.

De shimmery kleuren zijn sowieso al heel goed gepigmenteerd maar als je ze met je vinger of een sponsapplicator aanbrengt op de glitterprimer van Nyx lijken de kleuren bijna net als vloeibaar metaal.

Het Carli Bybel palette gebruikte ik trouwens afgelopen week de hele week om elke dag een andere make-uplook mee te maken.

Alhoewel het een prijzig palette is, is het zeker een palette die ik kan aanraden. Zowel qua kleuren categorie en als finishes van de poedertjes is het palette top!

Heb jij deze ( of een ander Anastasia palette) in je make-up verzameling?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *