Lifestyle// Making Memories op foto squares

In ons huis prijken al enkele prachtige foto’s op doek. In de gang, in de living en nu ook in de slaapkamer. Want wat is er leuker dan herinneringen op beeld vast te leggen?

Sinds enkele dagen prijkt in de slaapkamer één foto van de dochter en mij samen tijdens een boswandeling hier in de buurt. Mijmerend bij de vijver.

Ik wou die foto sowieso al uitvergroten en toen ik de kans kreeg om die te bestellen bij Foto Print liet ik deze kans niet liggen. Ook de andere keren was ik heel positief!

Op de website zijn er tal van mogelijkheden om je foto’s te laten afdrukken, ik koos voor de Squares . Het is hip, het is trendy en het is eens iets helemaal anders!

Zelf vond ik de foto squares het best staan in de slaapkamer. Daar hadden we nog een lange witte muur die wat aankleding nodig had.

De squares zijn geprint op een heel stevig materiaal en er zit een handige tool bij in de vorm van een kruisje om de squares mooi af te meten zodat de lijnen ertussen even breed zijn. Je kleeft ze makkelijk aan je muur met een zeer sterk dubbelzijdig (soort van) kleefband.

Momenteel krijg je trouwens met de code MP50 50% korting op ALLE squares, geldig tot 31 december 2020.

Wie dus nog foto’s op een originele manier wil laten afdrukken neemt best eens een kijkje op de website van Fotocadeau of Canvas Company .

Deze zijn trouwens ook hele mooi om cadeau te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *