Filmpje: Tweedehands/ Ecologisch verantwoord shoppen

Tweedehands shoppen of ecologisch shoppen, het is niet alleen leuk maar je helpt spullen zo ook aan een tweede leven. Ik doe het regelmatig en jij? Ik ontdekte onlangs de Vinted app, en aangezien we momenteel niet kunnen rommelmarkten en kringlopen is dit een heel leuk alternatief.

Vandaag toon ik jullie mijn tweedehands aankopen. Kijken jullie mee?

2 reacties

  1. Vroeger veel 2de hands kleren en schoenen gekocht voor mezelf. Nu al effen geleden, maar voor Rémy veel 2de hands kleren gekocht al. Onze zetel, slaapkamer, living stoelen en salontafel ook 2de hands. En ik koop veel speelgoed 2de hands. Vooral voor playmobil ben ik nu aant kijken. Zot om dat nieuw te kopen. X

    1. Ik heb het echt herontdekt en vind het superleuk om dingen zo een tweede leven te geven. En superleuk om te horen dat er mensen zijn die dit nog leuk vinden! ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *